Wheelchair lightweight

Wheelchair lightweight

Wheelchair extra large

Wheelchair extra large

Wheelchair child

Wheelchair child

Wheelchair strong back and seat

Wheelchair strong back and seat

Huur een rolstoel

Huur een rolstoel tijdens uw dagtrip of vakantie

 

Omschrijving

Een rolstoel nodig tijdens een dagje uit of een vakantie in Nederland? Wij kunnen u deze leveren, maakt niet uit waar! De rolstoel wordt dan geleverd bij u accommodatie.

De volgende rolstoelen kunnen gehuurd worden:

De rolstoel kan voor zowel een week als twee weken gehuurd worden. De prijs voor het huren van de rolstoel voor 2 weken bedraagt €130,-. Dit is inclusief bezorgen, ophalen en de huurkosten.

 

Voorwaarden

Last-minute verzoeken

Wij behouden ons op 7 werkdagen op voorhand. Dit om te garanderen dat rolstoel geleverd is bij uw verblijf.

Voor last minute aanvragen vóór 72 uur voor levering (3 werkdagen) vragen wij een toeslag van €20, -. Dit zal bovenop de verhuurkosten in rekening worden gebracht.

Informeer uw accommodatie alstublieft over de levering van de rolstoel. Daarnaast is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat een persoon bij de accommodatie de rolstoel kan ontvangen en bewaren. Als u in een appartement verblijft en de eigenaars niet altijd aanwezig zijn, zorg ervoor dat er iemand anders aanwezig is als de rolstoel wordt geleverd. Als er niemand beschikbaar is om de rolstoel te accepteren, neemt de bezorger de rolstoel weer mee terug.

Na bevestiging van de betaling wordt er een factuur gestuurt als voorwaarden voor bevestiging. Bank, Paypal en creditcard-betalingen worden geaccepteerd.

Beoordeling

€ 82
Vanaf prijs
Per persoon
Kies opties    >    Extra's    >    Verzenden

Kies uw data en ga verder om extra's als excursies en hulpmiddelen verhuur toe te voegen.

Van:
t/m:
Opties
Aantal Huur een rolstoel