Hippocampe off-road chair

Hippocampe off-road chair

Jutter beach wheelchair

Jutter beach wheelchair

Wombat off-road chair

Wombat off-road chair

Day at the beach

Day at the beach

Huur een strandrolstoel

Geniet van een dagje strand met een strandrolstoel.

Accessible restaurant or terrace 

 

Omschrijving

Wanneer u een dagje naar het strand aan de Nederlandse kust gaat, kunt u bij verschillende strandpaviljoens een strandrolstoel huren. Om een strandrolstoel te huren, kunt u van te voren even bellen. 

Indien u het reserveren van de strandrolstoelen wilt uitbesteden, kan dat natuurlijk ook. In dat geval kunnen wij deze voor u reserveren. Wij rekenen dan alleen reserveringskosten. 

Onderstaand vindt u een aantal adressen waar strandrolstoelen te huur zijn. Meer adressen vindt u in onze brochure 'Strandrolstoelen aan de Nederlandse kust'. 

Strandrolstoel locaties 

Download de brochure met de locaties van strandrolstoelen

Bekijk of download de brochure 'Strandrolstoelen aan de Nederlandse kust' via onderstaande link: http://www.accessibletravelnl.com/images/beachwheelchairs.pdf

Betonpaden op het strand

Op een aantal kustlocaties in Nederland zijn verharde paden van de strandpaviljoens tot aan de vloedlijn aangelegd. Deze paden zijn aangelegd om het voor mensen die slecht ter been zijn en voor rolstoelgebruikers gemakkelijker te maken de zee te bereiken, met een strandrolstoel of met de eigen rolstoel. U vindt deze betonpaden op de volgende locaties:

Beoordeling

€ 30
Vanaf prijs
Per persoon
Kies opties    >    Extra's    >    Verzenden

Kies uw data en ga verder om extra's als excursies en hulpmiddelen verhuur toe te voegen.

Van:
t/m:
Aantal Huur een strandrolstoel