Canal cruise Amsterdam

Canal cruise Amsterdam

Frontside canal cruise

Frontside canal cruise

Wheelchair lift canal cruise

Wheelchair lift canal cruise

Rondvaart Amsterdam

Vaar door de Amsterdamse grachten!

Elevator Guide dog allowed Accessible no steps 

 

Omschrijving

Geniet van Amsterdam met een rondvaart door de grachten. Vaar door de beroemde Prinsengracht en bewonder de oude grachtenpanden, de imposante panden en de smalste huizen. De boottocht gaat langs het Anne Frank Huis, de Westerkerk, het Rembrandthuis, het Scheepvaartsmuseum en het Rijksmuseum. De rondvaart begint en eindigt aan de Stadhouderskade, tegenover Holland Casino en het Hardrock Café.

De aanlegplaats is nabij het Museumplein, het Leidseplein en het Vondelpark. Voldoende vermaak mogelijkheden voordat u de boot opgaat of juist daarna. 

Toegankelijkheids-informatie

Van het totale aantal rondvaartboten zijn er een aantal met een platformlift aan boord. Met deze rolstoellift kunnen rolstoelgebruikers aan boord gaan, zonder een transfer te maken of opgetild te worden. Een brede hellingbaan is aangelegd om de steiger op te rijden. Op de boot wordt ruimte gemaakt voor rolstoelen, er mogen maximaal 4 mensen met rolstoel per rondvaart aan boord. De deur op de boot naar het overdekte gedeelte is een schuifdeur die tot een meter open kan.

Bekijk dit korte filmpje van een Amerikaanse reisagent die de rondvaart betreedt.

Tours

Accessible Travel Netherlands kan voor u een reservering maken voor een rondvaart, zowel met grote of kleine groepen. De volgende rondvaarten kunnen worden geboekt:

Audio tours zijn beschikbaar op de boot. 

Beoordeling

€ 16
Vanaf prijs
Per persoon per nacht
Kies opties    >    Extra's    >    Verzenden

Kies uw data en ga verder om extra's als excursies en hulpmiddelen verhuur toe te voegen.

Datum:
Opties
Personen