Room at Conscious Hotel Vondelpark

Room at Conscious Hotel Vondelpark

Bathroom Conscious Hotel Vondelpark

Bathroom Conscious Hotel Vondelpark

Toilet Conscious Hotel Vondelpark

Toilet Conscious Hotel Vondelpark

Best Western Apollo Museumhotel

Best Western Apollo Museumhotel

Room Best Western Apollo Museumhotel

Room Best Western Apollo Museumhotel

Bathroom Amsterdam Museum Square hotel

Bathroom Amsterdam Museum Square hotel

Stedentrip Amsterdam

Verblijf een aantal nachten in Amsterdam en geniet van de grachten, de musea en alles wat Amsterdam te bieden heeft.

Accessible no steps Accessible restaurant or terrace Elevator Wheelchair accessible bathroom Wheelchair accessible room Wheelchair accessible toilet 

 

Omschrijving

In Amsterdam zijn een aantal 3-sterren hotels met toegankelijke kamers voor rolstoelgebruikers. Over het algemeen zijn deze kamers iets minder ruim dan de aangepaste kamers in 4-sterren hotels. De 3-sterren hotels die wij aanbieden hebben voldoende bewegingsruimte tussen de meubels en de badkamers zijn goed aangepast. 

De 3-sterren hotels die wij het liefste aanbieden bevinden zich in het centrum van Amsterdam nabij het Rijksmuseum, Van Gogh Museum, het Vondelpark of het centraal station. 

Wanneer u een hotel boekt bij Accessible Travel Netherlands, bent u gegarandeerd van een goed toegankelijk hotel en aangepaste kamer. 

Accommodatiie

Onze 2 favoriete 3-sterren hotels in Amsterdam zijn het Conscious Hotel Vondelpark en het Best Western Apollo Museumhotel.

Het Consious Hotel Vondelpark is een hip eco-design hotel parallel gelegen aan het Vondelpark. Dit hotel is gemakkelijk te bereiken met tram 1. De aangepaste kamer is vrij klein, maar is ruim genoeg voor gebruikers van een rolstoel, smalle elektrische rolstoel of scootmobiel. 

Het Best Western Apollo Museumhotel is ideaal gelegen naast het Rijksmuseum, het vlakbij het Van Gogh Museum, het Concertgebouw en het Leidseplein. De entree van het hotel is niet zo goed toegankelijk, aangezien deze trappen heeft. Het hotel heeft echter een alternatieve ingang, namelijk een lift. Hiermee kunt u naar de kamer en naar de receptie. De kamer is gelegen op verdieping -1, waardoor de kamer geen uitzicht biedt. Wel heeft de kamer ramen, u kijkt op het voetpad. De kamer is ruim en de badkamer goed aangepast. 

Tours

Wanneer u in Amsterdam verblijft, kunt u de volgende activiteiten bijboeken:

Voorwaarden

De prijzen die u op deze pagina ziet zijn gemiddelde prijzen. De prijzen zijn seizoensgebonden en kunnen daarom anders zijn dan hier vermeldt. U kunt een exacte prijs ontvangen door het versturen van een aanvraag. Na het ontvangen het persoonlijke aanbod, kunt u uw verblijf en activiteiten bevestigen.

Beoordeling

€ 50
Vanaf prijs
Per persoon per nacht
Kies opties    >    Extra's    >    Verzenden

Kies uw data en ga verder om extra's als excursies en hulpmiddelen verhuur toe te voegen.

Aankomst:
Vertrek:
Opties
Personen