O-Pair bike

O-Pair bike

Wheelchair bike at Museum Square

Wheelchair bike at Museum Square

Huur een aangepaste fiets

Iedereen wilt graag fietsen in Amsterdam en dat kan! Wij verhuren een breed assortiment aan aangepaste fietsen.

Accessible no steps Accessible restaurant or terrace 

 

Omschrijving

Amsterdam is beroemd om zijn vele fietsers. Wij willen iedereen de mogelijkheid bieden de stad op de fiets te ontdekken en bieden daarom een breed assortiment van speciale fietsen aan. 

Fun2Go fiets - naast elkaar  

Deze fiets heeft twee zitplaatsen naast elkaar. Aan beide kanten zitten pendalen, maar slechts eén persoon is verplicht te fietsen, de ander kan er rustig naast zitten. Met deze fiets kunnen ook mensen met beperkte mobiliteit of balans en mensen die slechtziend, blind, slechthorend of doof zijn van een ritje op de fiets genieten. 

Fun2go bike

O-Pair fiets - stoel voor het stuur 

Deze fiets heeft een extra stoel aan de voorkant. Het voordeel van deze fiets is dat de rolstoel aan de voorkant losgekoppeld kan worden, zodat u in de rolstoel kan blijven zitten als de fiets wordt geparkeerd. Met de hulp van elektrische aandrijving, is het fietsen gemakkelijk.  

O-Pair bike

VeloPlus elektrische fiets - platform voor rolstoel

Deze fiets met platform aan de voorkant is beschikt voor mensen die in hun rolstoel blijven zitten tijdens een fietstocht. Het platform kan geheld worden, zodat de rolstoel op het platform gereden kan worden. Met een gemakkelijk en veilig slot is de rolstoelfiets gemakkelijk te gebruiken. 

Veloplus electric bike

Driewielfiets

Deze fiets voor volwassen heeft twee wielen vooraan en 1 wiel acheraan. Voor mensen met minder balans is deze fiets ideaal. Het heeft tevens een laag frame, wat het gemakkelijker maakt om op de fiets te stappen. 

Firefly

De Firefly is een elektrische handfiets die aan uw rolstoel bevestigd kan worden. Hiermee gaat u twee keer zo hard and twee keer zo ver. De Firefly kan gehuurt worden met en zonder rolstoel, in het laatste geval kan de Firefly aan uw eigen rolstoel bevestigd worden. 

Firefly

Tandem fiets

Wilt u samen op de fiets, huur dan een tandem! 

Tandem bike

Fietsen & accessoires 

U kunt ook normale fietsen via ons huren. Ook zijn er kinderzitjes en kinderfietsen beschikbaar. 

Foto's: Van Raam en Starbikes Rental.

Tours

You can also book a bike tour in Amsterdam with local guide and with adapted bikes. Interested? Read more on Guided bike tour in Amsterdam

Voorwaarden

Bike rental upon request. Provide credit card for guarantee at the bike rental.

Beoordeling

€ 12
Vanaf prijs
Per persoon
Kies opties    >    Extra's    >    Verzenden

Kies uw data en ga verder om extra's als excursies en hulpmiddelen verhuur toe te voegen.

Van:
t/m:
Opties
Aantal Huur een aangepaste fiets