Delft Blue

Delft Blue

Rembrandt van RIjn

Rembrandt van RIjn

Wandeling kunst en antiek Amsterdam

Ontdek meer dan 80 antiquairs en kunstgalerijen in dit dynamische deel van Amsterdam

Accessible no steps Guide dog allowed Accessible restaurant or terrace 

 

Omschrijving

In het dynamische Spiegelkwartier in Amsterdam vind je meer dan 80 antiquairs en kunstgalerijen. Samen vormen ze een enorm assortiment van antieke, oude, moderne en hedendaagse kunst van over de hele van de Oudheid tot werk van de afgelopen jaren. Het werk varieert van; exotische volkskunst, 17de-eeuwse meesterwerken, Delftsblauw aardewerk, 18e-eeuws uurwerk, antiek meubilair, 19e-eeuwse sieraden, beelden uit de Griekse tijd, Afrikaanse sculpturen, moderne schilderijen (bijvoorbeeld Jan Toorop en Karel Appel), hedendaagse schilderijen (bijvoorbeeld Warhol en Banksy) en keramiek. Het Spiegelkwartier ligt tussen de Herengracht en het Museumplein; waarvan de geschiedenis teruggaat tot de 17e eeuw. Al 80 jaar lang is deze wijk het centrum van nationale kunst en antiek. Het is het kunst- en cultuurcentrum van Amsterdam met in de nabijheid het beroemde Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum. Tijdens de rondleiding wordt een verscheidenheid aan kunstgalerijen en antiekwinkels bezocht met verhalen van de gids over het buitengewone werk dat u bewondert.

Details over deze excursie:

Toegankelijkheids-informatie

Tijdens deze tour kiest de gids een rolstoeltoegankelijke route door de stad. Alle locaties die tijdens de tour worden bezocht, hebben toegankelijke ingangen. De locaties zijn persoonlijk door Accessible Travel Netherlands gecheckt op toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers.

Vervoer informatie

Deze toegankelijke tour door Amsterdam begint vanuit uw hotel, als het zich in het centrum van Amsterdam bevindt. Als het niet in het centrum van Amsterdam ligt, kan de ontmoetingsplaats met u en de gids worden bepaald. We zullen u adviseren hoe u het stadscentrum kunt bereiken en de exacte locatie kunt bereiken, met het openbaar vervoer of met een rolstoeltoegankelijke taxi.

Voorwaarden

Halve dag tour (3 uur)

Volledige dag tour (max. 6 uur tussen 9.00 en 19.00 uur)

Beoordeling

€ 20
Vanaf prijs
Per persoon per nacht
Kies opties    >    Extra's    >    Verzenden

Kies uw data en ga verder om extra's als excursies en hulpmiddelen verhuur toe te voegen.

Datum:
Personen