Brasschaat

Brasschaat

Casa Ametza

Casa Ametza

Interior

Interior

Accommodation

Accommodation

Terras

Terras

Zijkant

Zijkant

Verblijf in Antwerpen vakantiehuisjes

Antwerp holiday house

Accessible no steps Accessible restaurant or terrace Wheelchair accessible bathroom Wheelchair accessible toilet 

 

Omschrijving

Bent u op zoek naar een fijne accommodatie in België? Dan raden wij u Casa Ametza aan! De vakantiehuisjes liggen in één van de meest groene parken van Brasschaat. Deze stad ligt slechts op 15 minuten met de auto van Antwerpen. Brasschaat heeft meerdere groene parken, culturele- en militair erfgoed en meer dan genoeg keuze in restaurant.

Accommodatiie

De vakantiehuisjes zijn gelegen in één van de meest groene parken van Brasschaat, naast de sportfaciliteiten met een prachtig zwembad. Genoeg restaurant zijn te vinden op loopafstand, het kost u misschien 10 tot 15 minutjes en u loopt dwars door het groene park.
Casa Ametza opende haar deuren in januarie 2016 en bestaat uit zes vakantiehuisjes en beschikt over één groepsaccommodatie. De huisjes zijn zo gebouwd dat het voor iedereen toegankelijk is en in het speciaal mensen met speciale behoeften.

Vier van de zes vakantiehuisjes hebben bedden voor vier personen en twee vakantiehuisjes hebben bedden voor zes personen. Om deze reden zijn de vakantiehuisjes perfect voor families. Naast de toegankelijke vakantiehuisjes voor rolstoelgebruikers (ook voor mensen in een elektrische rolstoel), zijn vier van de vakantiehuisjes volledig aangepast voor mensen met een visuele of auditieve beperking en hoge gevoeligheid. Tot slot; één van de vakantiehuisjes beschikt over een bad en een plafondlift.

Toegankelijkheids-informatie

De zes vakantiehuisjes zijn ontwikkeld voor mensen met speciale toegankelijke behoeften. Alle vakantiehuisjes zijn rolstoel toegankelijk, het interieur is erg ruimtelijk en de deuropeningen met roldeuren zijn breed genoeg (meer dan 100cm breed). De badkamers hebben een wheel-in douche, douche stoel, toilet met beugels aan beide kanten en een lagere wasbak met twee wasbakken. Ook de keuken is toegankelijk gemaakt. Zo is er ruimte vrijgelaten onder het aanrecht. Daarnaast heeft elk vakantiehuisje een ruim terras met terrasmeubels en een aangrenzende tuin.

Vervoer informatie

Antwerpen is te bereiken met de auto of met de bus. De bus vertrekt vanuit het centrum van Brasschaat tegenover de kerk. Tevens is de bus rolstoelvriendelijk. Vanaf het centrum van Brasschaat duurt het ongeveer 30 minuten met de bus, voordat je in Antwerpen bent.

Voorwaarden

De prijzen die u op deze pagina ziet zijn gemiddelde prijzen. De prijzen zijn seizoensgebonden en kunnen daarom anders zijn dan hier vermeldt. U kunt een exacte prijs ontvangen door het versturen van een aanvraag. Na het ontvangen het persoonlijke aanbod, kunt u uw verblijf en activiteiten bevestigen.

Beoordeling

€ 0
Vanaf prijs
Per persoon per nacht
Kies opties    >    Extra's    >    Verzenden

Kies uw data en ga verder om extra's als excursies en hulpmiddelen verhuur toe te voegen.

Aankomst:
Vertrek:
Opties
Personen