Outside swimming pool

Outside swimming pool

Outside bath by night

Outside bath by night

Lobby and front desk

Lobby and front desk

Wellness resort

Wellness resort

Castel ruin Valkenburg

Castel ruin Valkenburg

Verblijf in Valkenburg

Verblijf bij een 4-sterrenhotel en wellness resort in Valkenburg aan de Geul. Geniet van het groene landschap en ontdek de culturele en historische bezienswaardigheden.

Elevator Accessible restaurant or terrace Wheelchair accessible toilet Wheelchair accessible room Wheelchair accessible bathroom Accessible no steps 

 

Omschrijving

Valkenburg ligt in het zuiden van Limburg dichtbij de Belgische grens. Valkenburg heeft alles; grotten, kastelen, musea en bossen. Valkenburg ligt nabij Maastricht wat tevens rijk is aan culturele bezienswaardigheden, winkels en horeca. 

Accommodatiie

Het 4-sterren hotel dat wij geselecteerd hebben voor dit verblijf is het hotel en wellness resort Thermae 2000. Het luxe Thermae 2000 is rolstoeltoegankelijk, heeft één aangepaste kamer, een aantal restaurants en een lounge. Het wellness resort biedt een brede variatie aan mogelijkheden om te ontspannen. Zwembaden, sauna's, thermaalbaden, bubbelbaden, massages en stoombaden. 

 

Toegankelijkheids-informatie

Het Thermae 2000 hotel heeft één rolstoeltoegankelijke kamer met aangepaste badkamer. Ook het wellness resort is toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking.

In het wellness resort vindt u:

Tours

Bezienswaardigheden in en nabij Valkenburg die rolstoeltoegankelijk zijn: 

Voorwaarden

De prijzen die u op deze pagina ziet zijn gemiddelde prijzen. De prijzen zijn seizoensgebonden en kunnen daarom anders zijn dan hier vermeldt. U kunt een exacte prijs ontvangen door het versturen van een aanvraag. Na het ontvangen het persoonlijke aanbod, kunt u uw verblijf en activiteiten bevestigen.

Beoordeling

€ 95
Vanaf prijs
Per persoon per nacht
Kies opties    >    Extra's    >    Verzenden

Kies uw data en ga verder om extra's als excursies en hulpmiddelen verhuur toe te voegen.

Aankomst:
Vertrek:
Personen