Indoor swimmingpool

Indoor swimmingpool

Massage room

Massage room

Room

Room

Hotel entrance

Hotel entrance

Outside swimming pool

Outside swimming pool

Restaurant

Restaurant

Indoor swimmingpool

Indoor swimmingpool

Terrace at outside swimming pool

Terrace at outside swimming pool

Stedentrip Nijmegen

Ontdek het prachtige oude stadscentrum van Nijmegen en relax in de thermale baden!

Accessible no steps Guide dog allowed Elevator Wheelchair accessible bathroom Wheelchair accessible parking Wheelchair accessible room Wheelchair accessible toilet 

 

Omschrijving

Het beste van beide werelden, geniet van de stad Nijmegen en relax tegelijkertijd in het fijne spa hotel. Het hotel heeft grote kamers, een restaurant, een bar en je hoeft alleen de liftte nemen naar de zwembaden en de spa. De stad Nijmegen is de oudste stad van Nederlands en heeft vele beeldschone historische bezienswaardigheden, shopgelegenheden, leuke eettentjes en cafés. Nijmegen is omgeven bij mooie natuur en rivieren. Zo wordt de stad omringd door de Maas en de Waal. Ook op cultureel gebied valt er niets te missen in Nijmegen. Er zijn vele musea en zeker Het Valkhof, Natuurmuseum Nijmegen en het Nationaal Fietsmuseum mag u niet missen. De Stevenskerk, de Waalboulevard, het Holland Casino en de levendige parken zijn ook zeker de moeite waard. 

Accommodatiie

Het 4-sterren hotel heeft de volgende faciliteiten:

Toegankelijkheids-informatie

Het hotel heeft 2 rolstoel aangepaste en toegankelijke kamers. De kamers hebben extra grote ingangen, een douche in plaats van een bad, een douchestoel en een alarm.

In de spa hebben de volgende baden een tillift

Er zijn drie rolstoel toegankelijke toiletten, namelijk bij het lounge gedeelte, het Health & Beauty gedeelte en bij de spabaden.

Tours

Nijmegen en omgeving biedt vele mogelijkheden voor trips.

Boek een rondleiding door Nijmegen, bezoek het Nationaal Vrijheidsmuseum, het Afrika Museum en het Openlucht Museum vlakbij Arnhem. Nijmegen is omgeven door vele kleine historische plaatsen, zoals Beuningen, Druten en Tiel. Ook de nog kleinere steden zijn interessant, denk aan Dal, Beek Ubbergen, Ooij en nog vele anderen. U kunt een trip boeken met een gids naar één van deze steden of een combinatie van meerdere. De stad Arnhem is ook de moeite waard om te bezoeken wanneer je in Nijmegen verblijft. 

Voorwaarden

De prijzen die u op deze pagina ziet zijn gemiddelde prijzen. De prijzen zijn seizoensgebonden en kunnen daarom anders zijn dan hier vermeldt. U kunt een exacte prijs ontvangen door het versturen van een aanvraag. Na het ontvangen het persoonlijke aanbod, kunt u uw verblijf en activiteiten bevestigen.

Beoordeling

€ 90
Vanaf prijs
Per persoon per nacht
Kies opties    >    Extra's    >    Verzenden

Kies uw data en ga verder om extra's als excursies en hulpmiddelen verhuur toe te voegen.

Aankomst:
Vertrek:
Opties
Personen