Canal Sneek

Canal Sneek

Sneek

Sneek

Sneek from the water

Sneek from the water

The Watergate

The Watergate

Rondvaart Sneek

Een 2-4 uur durende rondvaart waar de schipper je alles laat zien van Sneek

Accessible no steps 

 

Omschrijving

Sneek is een van de grootste steden in de provincie Friesland en is welbekend om haar kanalen en watersporten. Tijdens de 2- of 4-uur durende rondvaart, zal de schipper je de mooiste en meest intieme plekjes van Sneek laten zien terwijl je geïnformeerd wordt over de rijke geschiedenis van de stad. Aangezien je vanaf het water niet alle ins en outs van de stad kan zien, is er ook een wandeltocht bij deze rondvaart inbegrepen. 

Wat je zal zien tijdens de wandeltocht:

Toegankelijkheids-informatie

De boot is volledig aangepast en toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De boot is zeer ruim en breed van ontwerp, zodat u zich gemakkelijk tussen de tafels kunt verplaatsen. Er is ook een platformlift aanwezig en er zijn aangepaste toiletten beschikbaar. Toegang tot het schip is via een brede stabiele loopbrug en brede deuropeningen.

Vervoer informatie

Sneek ligt op 30 minuten afstand vanaf Leeuwarden en 90 minuten van Amsterdam. Rolstoeltoegankelijke taxi’s kunnen van tevoren worden geregeld. De kosten van deze transportkosten zijn niet inbegrepen in de prijs op de website.

Voorwaarden

Gebruik de boekingsfunctie hiernaast om informatie over de prijs, tijden en beschikbaarheid aan te vragen. Vul de gewenste datum en het gewenste aantal personen hierbij in.

Bron foto: Heribert Bechen

Beoordeling

€ 12
Vanaf prijs
Per persoon per nacht
Kies opties    >    Extra's    >    Verzenden

Kies uw data en ga verder om extra's als excursies en hulpmiddelen verhuur toe te voegen.

Datum:
Personen