Powerkite in Scheveningen

Powerkite in Scheveningen

Zittend powerkiten

Zittend powerkiten

Een powerkite

Een powerkite

De powerkite vasthouden

De powerkite vasthouden

Powerkiten in Scheveningen

Geniet van de zee, het zand aan je voeten, voel de wind in je haar en speel met de vlieger!

Accessible restaurant or terrace Wheelchair accessible toilet 

 

Omschrijving

Spelen met de wind? Vliegeren met grote, krachtige vliegers op het strand van Scheveningen! Met je voeten in of boven het zand, de wind door je haar en je blik over zee… en naar de vlieger! Maak kennis met een van de leukste workshops van dit moment.

Powerkiten is vliegeren met een krachtige vlieger! Jij bent de baas over de power kite die door de lucht zoeft. 

Na een korte instructie op het strand over het gebruik van de powerkite ga je onder begeleiding van enthousiaste instructeurs in kleine groepjes aan de slag. Powerkiten is voor jong en oud, iedereen kan het leren. Er is een groot assortiment aan vliegers zodat er met veel en weinig wind kan worden gepowerkite. Naar gelang de behoefte en omstandigheden kan er gedurende de les overgestapt worden naar grotere en krachtigere kites. Grote kites voor mensen die de kracht van de wind willen ervaren, kleine kites voor diegenen die willen ontspannen. Een leuke actieve workshop; vrijheid blijheid!

Toegankelijkheids-informatie

De workshop duurt 1,5 uur. De workshop start met een groepsinstructie. Vervolgens wordt de groep opgesplitst in kleine groepjes van minimaal 2 personen per vlieger. De instructeur loopt rond om ieder individuele uitleg en ondersteuning te bieden. Iedereen krijgt de volle aandacht om deze sport onder de knieen te krijgen. Het powerkiten kan beoefend worden zittend in het zand, in de eigen rolstoel (vanaf bijvoorbeeld het terras of vanaf het verharde pad aan zee) of vanuit een strandrolstoel.

De vlieger onder controle? Dan is het tijd voor trucjes!

Voorwaarden

Beoordeling

€ 29
Vanaf prijs
Per persoon per nacht
Kies opties    >    Extra's    >    Verzenden

Kies uw data en ga verder om extra's als excursies en hulpmiddelen verhuur toe te voegen.

Datum:
Personen