Hotel Papendrecht

Hotel Papendrecht

Room hotel Papendrecht

Room hotel Papendrecht

Toilet hotel Papendrecht

Toilet hotel Papendrecht

Shower Papendrecht

Shower Papendrecht

Windmills along the water

Windmills along the water

Ice scaters Kinderdijk

Ice scaters Kinderdijk

Snow at Kinderdijk

Snow at Kinderdijk

Kinderdijk

Kinderdijk

Verblijf in Kinderdijk

Een authentiek weekendje weg in eigen land. Verblijf in Papendrecht en bezoek het nabij gelegen Kinderdijk.

Elevator Accessible restaurant or terrace Accessible no steps Wheelchair accessible room Wheelchair accessible bathroom Wheelchair accessible toilet 

 

Omschrijving

Wilt u eens een authentieke Nederlands weekendje weg? Dan een een bezoek aan Kinderdijk een must. Nergens ter wereld staan zoveel molens bij elkaar als in het authentieke polderlandschap van Kinderdijk. De 19 molens vormen samen met de gemalen, boezems, sloten en sluizen een ingenieus waterbeheersysteem. De molens staan bovendien in een puur Hollands landschap van wereldklasse, met oogstrelende vergezichten, een overweldigende wolkenhemel en karakteristieke natuurtaferelen.

Bezoek Kinderdijk voor mooie wandelingen of rondvaarten. Bekijk de molens van binnen of boek een rondleiding met een kennisrijke gids.

Dit arrangement is inclusief:

U kunt dit arrangement boeken tijdens een weekend of midweek.

Accommodatiie

U hotel bevindt zich in Papendrecht, wat nabij Kinderdijk is gelegen. Apollo Hotel Papendrecht is het enige hotel gelegen in de groene, landelijke omgeving van de Alblasserwaard, bekend om de wereldberoemde molens van Kinderdijk, genoteerd op de Unesco Wereld Erfgoed Lijst.  

Het vrij nieuwe hotel heeft 87 comfortabele kamers met 4-sterren faciliteiten. Alle kamers hebben luxe badkamers met douche of bad, een toilet, wastafel en föhn. Daarnaast beschikken de kamers over de volgende faciliteiten:

Restaurant 'Chef's! Food & Drinks' is een eigentijds, modern en sfeervol restaurant waar u kunt genieten van overheerlijke gerechten. Het keukenteam staat voor passie en kwaliteit; iets wat u ook proeft in de gerechten. Bij mooi weer kunt u genieten van een hapje en een drankje op ons sfeervolle terras.

Toegankelijkheids-informatie

Het hotel is vrij modern en goed toegankelijk. Het hotel heeft een lift. De aangepaste kamers beschikken over de volgende faciliteiten:

Vervoer informatie

Het vervoer naar van het hotel in Papendrecht naar Kinderdijk is bij dit arrangement inbegrepen. U kunt vervoer naar Dordrecht bijboeken, wat op 10 minuten rijden van Papendrecht ligt. 

Tours

Vanaf Papendrecht gaat u met toegankelijk privévervoer naar Kinderdijk. U kunt bij uw boeking aangeven u lang u daar wilt blijven. Bezoek de molens, geniet van de natuur of maak een rondvaart. 

 

 

Voorwaarden

De prijzen die u op deze pagina ziet zijn gemiddelde prijzen. De prijzen zijn seizoensgebonden en kunnen daarom anders zijn dan hier vermeldt. U kunt een exacte prijs ontvangen door het versturen van een aanvraag. Na het ontvangen het persoonlijke aanbod, kunt u uw verblijf en activiteiten bevestigen.

Beoordeling

€ 45
Vanaf prijs
Per persoon per nacht
Kies opties    >    Extra's    >    Verzenden

Kies uw data en ga verder om extra's als excursies en hulpmiddelen verhuur toe te voegen.

Aankomst:
Vertrek:
Personen