Hostel Amsterdam

Hostel Amsterdam

Bunk beds low budget

Bunk beds low budget

Restaurant at low budget hostel Amsterdam

Restaurant at low budget hostel Amsterdam

Stedentrip Amsterdam hostel

In Amsterdam zijn een aantal hostels of 2-sterren hotels welke goed toegankelijk zijn voor mensen met een fysieke beperking.

Elevator Wheelchair accessible bathroom Wheelchair accessible room Wheelchair accessible toilet 

 

Omschrijving

Indien u graag een aantal nachten in Amsterdam wilt verblijven, maar uw budget geen 4-sterren hotel toestaat, kunt u ook verblijven in één van de hostels of 2-sterren hotels in Amsterdam.

Wij hebben een aantal hostels geselecteerd die goed toegankelijk zijn en rolstoel aangepaste kamers hebben. Deze budget hotels zijn gevestigd in het Vondelpark, in de Pijp, in Amsterdam Zeeburg en Sloterdijk. 

In een aantal van deze kamers staan 2 bedden en in andere meer dan 2 bedden, daar kunt u bijvoorbeeld met een gezin of met vrienden verblijven. 

Wij hebben deze hostels persoonlijk bezocht en weten dat ze goed teogankelijk zijn en de badkamers de juiste faciliteiten hebben. Wel is de bewegingsruimte en de kwaliteit  iets minder goed dan bij 3- of 4-sterren hotels. 

Tours

Wanneer u in Amsterdam verblijft, kunt u de volgende activiteiten bijboeken:

Voorwaarden

​De prijzen die u op deze pagina ziet zijn gemiddelde prijzen. De prijzen zijn seizoensgebonden en kunnen daarom anders zijn dan hier vermeldt. U kunt een exacte prijs ontvangen door het versturen van een aanvraag. Na het ontvangen het persoonlijke aanbod, kunt u uw verblijf en activiteiten bevestigen.

Beoordeling

€ 20
Vanaf prijs
Per persoon per nacht
Kies opties    >    Extra's    >    Verzenden

Kies uw data en ga verder om extra's als excursies en hulpmiddelen verhuur toe te voegen.

Aankomst:
Vertrek:
Opties
Personen