Strandrolstoelen type Jutter

Strandrolstoelen type Jutter

Evenwicht proef

Evenwicht proef

Spel tijdens versie Expeditie Robinson

Spel tijdens versie Expeditie Robinson

Vuur maken

Vuur maken

Expeditie Robinson aan zee!

Beleef een dag vol avonturen aan zee en speel Expeditie Robinson!

Accessible restaurant or terrace Wheelchair accessible toilet 

 

Omschrijving

Expeditie Robinson Scheveningen is een Nederlandse strandversie van het welbekende tv-programma Expeditie Robinson. Misschien heb je weleens gedacht: "Zoiets zou ik ook wel willen meemaken." Nu is je kans! 

Het ultieme uitje aan zee!

Maak Expeditie Robinson van dichtbij mee op het strand van Scheveningen. Je bent namelijk zelf als deelnemer aan deze activiteit overgeleverd aan de proeven. De proeven bestaan uit een combinatie van actieve spellen, mindgames en spellen waar je vooral handig moet zijn. Deze workshop bestaat uit een 2 uur durend programma waarbij je verschillende uitdagende onderdelen doorloopt. Je speelt met twee of meer teams tegen elkaar waarbij samenwerken essentieel is. Zowel het fysieke als het mentale wordt getest. De vuur- en de eetproef zullen natuurlijk niet ontbreken!

Toegankelijkheids-informatie

Bij aanvragen met deelnemers die een beperking hebben en daarom een rolstoel gebruiken, elektrische rolstoel gebruiken of slecht ter been zijn houdt de aanbieder van het Expeditie Robinson spel rekening. De spelelementen worden zodanig aangepast, dat iedereen mee kan doen!

Het spel vindt plaats bij een toegankelijke strandlocatie bij Scheveningen haven. Deze locatie heeft een aangepast toilet, een groot terras en hellingbanen.

Voorwaarden

Beoordeling

€ 29
Vanaf prijs
Per persoon per nacht
Kies opties    >    Extra's    >    Verzenden

Kies uw data en ga verder om extra's als excursies en hulpmiddelen verhuur toe te voegen.

Datum:
Personen