De Beemster

De Beemster

Volendam

Volendam

Zaanse Schans

Zaanse Schans

Cheese carriers in Alkmaar

Cheese carriers in Alkmaar

Dagtocht 'Ontdek Noord-Holland'

Verken de mooiste plekken van Noord-Holland met deze dagtrip. De dagtrip is inclusief vervoer en een gids.

Accessible no steps Guide dog allowed Accessible restaurant or terrace Wheelchair accessible toilet 

 

Omschrijving

Wilt u ook de mooiste plekken van Noord-Holland verkennen? Dan kan dit in een dagtrip die u wordt aangeboden inclusief een minibus en een gids. De tour is ook beschikbaar met een speciale rolstoeltouringcar. Tijdens de tour kunt u een keuze maken om een of twee georganiseerde tours te combineren. Indien u een specifieke dagtrip wilt boeken duurt dit ongeveer 4 uur. U kunt er ook voor kiezen om een combinatie te maken, dit duurt dan ongeveer 6 á 7 uur.

Toegankelijkheids-informatie

De tour is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. De minibus beschikt over een lift en is voor maximaal 4 rolstoelgebruikers. Kleinere voertuigen kunnen ook geboekt worden. Gedurende de dag is er een gids aanwezig die kennis heeft over de fysieke toegankelijkheid van de straten, winkels en musea.

Tours

De tours die worden aangeboden zijn:

Voorwaarden

Om een op maat gemaakte dagtrip aan te bieden, vragen wij u de datums en aantal mensen aan de rechterkant van deze pagina in te vullen. Rondleidingen kunnen worden geboekt voor een willekeurig aantal mensen. De prijs hangt af van het aantal mensen en de duur van de tour.

Beoordeling

€ 100
Vanaf prijs
Per persoon
Kies opties    >    Extra's    >    Verzenden

Kies uw data en ga verder om extra's als excursies en hulpmiddelen verhuur toe te voegen.

Datum:
Personen