Mill de Nachtegaal

Mill de Nachtegaal

Entrance

Entrance

Bathroom acccessible room

Bathroom acccessible room

Hotel room De Rijp

Hotel room De Rijp

View on Hotel de Rijper Eilanden

View on Hotel de Rijper Eilanden

Hotel De Rijper Eilanden

Hotel De Rijper Eilanden

De Rijp village

De Rijp village

Verblijf in De Beemster

Bezoek de UNESCO World Heritage Site De Beemster. Verblijf in een toegankelijk hotel en vaar door de sloten langs de unieke Stolpboerderijen en groene velden.

Wheelchair accessible room Wheelchair accessible toilet Wheelchair accessible bathroom Wheelchair accessible parking 

 

Omschrijving

Verblijf in een 4-sterren hotel bij UNESCO World Heritage Site De Beemster in Noord-Holland. De Beemster polder welke ook wel Droogmakerij De Beemster wordt genoemd, is ontstaan aan het begin van de 17de eeuw. Het is een uniek voorbeeld van herwonnen land in Nederland. Bekijk het onderstaande filmpje over De Beemster. 

Het 4-sterren hotel ligt in het dorp De Rijp in de gemeente Alkmaar. De Rijp bevindt zich midden in De Beemster en slechts 30 minutes vanaf de kust en 25 minutes vanaf Amsterdam. 

Accommodatiie

Het hotel is volledig toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking en rolstoelgebruikers. Het hotel heeft een restaurant, terras, parkeerplaats en eigen boten. 

Het hotel heeft ruime toegankelijke kamers met aangepaste badkamers. De badkamers zijn voorzien van een toilet met steunen, een douchestoel, een douche zonder drempel en aangepaste badkamers. 

Meer hotelgegevens:

Tours

Bij het hotel kunt u een rondvaart maken met een toegankelijke sloep. 

Nabij het hotel zijn veel leuke bezienswaardigheden die De Beemster karakteriseren. Bijvoorbeeld de molens van Schermerhoorn, de typerende 'Stolp' boerderijen en het bezoekerscentrum in Midden-Beemster. U kunt een rondleiding met vervoer boeken om andere dorpen en steden te bezoeken zoals Midden-Beemster, Edam, Volendam, Monnickendam en Alkmaar. 

In de Beemster zijn verschillende toegankelijke restaurants te vinden, bijvoorbeeld de onderstaande:

Voorwaarden

De prijzen die u op deze pagina ziet zijn gemiddelde prijzen. De prijzen zijn seizoensgebonden en kunnen daarom anders zijn dan hier vermeldt. U kunt een exacte prijs ontvangen door het versturen van een aanvraag. Na het ontvangen het persoonlijke aanbod, kunt u uw verblijf en activiteiten bevestigen.

Beoordeling

€ 50
Vanaf prijs
Per persoon per nacht
Kies opties    >    Extra's    >    Verzenden

Kies uw data en ga verder om extra's als excursies en hulpmiddelen verhuur toe te voegen.

Aankomst:
Vertrek:
Personen