Group in Brugge with coach

Group in Brugge with coach

Interior wheelchair coach

Interior wheelchair coach

Wheelchair elevator on coach

Wheelchair elevator on coach

Wheelchair coach

Wheelchair coach

Huur een rolstoel toegankelijke touringcar

Luxe comfort class touringcars kunnen ingezet worden als rolstoeltouringcar voor het vervoeren van minder valide personen. De rolstoeltouringcar kunnen verhuurd worden voor verschillende groepen tot een maximum van 12 rolstoelgebruikers.

 

Omschrijving

Wij regelen een luxe rolstoeltouringcar voor zowel kleine als grote groepen. Hierbij is te denken aan senioren, zorg groepen en mensen met een mobiele beperking.

Toegankelijkheids-informatie

De rolstoeltouringcar heeft een verscheidenheid van opties met betrekking tot de positionering van rolstoelen. De bus is uitgevoerd met een rolstoellift en speciale beveiligde veiligheidsgordels in de bus. De bus is veilig en comfortabel en kan een maximum van 12 rolstoelgebruikers vervoeren. Naast de 10 rolstoelplekken kunnen dan nog 20 andere personen plaatsnemen op de luxe comfort stoelen. De chauffeurs zijn gecertificeerde rolstoel buschauffeurs.

Vervoer informatie

Faciliteiten van de rolstoeltouringcar:

De rolstoeltouringcars zijn onder andere voorzien van een koelkast, koffiebar, airconditioning, dvd-speler/geluidsinstallatie en toilet.

Tours

Eventuele excursies, een bezoek aan een museum of tours kunnen bijgeboekt worden.

Voorwaarden

Prijzen voor de rolstoeltouringcar zijn op aanvraag beschikbaar. Kies uw rolstoeltouringcar en stuur u verzoek! Wij nemen binnen 48 uur contact met u op voor meer informatie en/of vragen.

Beoordeling

€ 0
Vanaf prijs
Per persoon
Kies opties    >    Extra's    >    Verzenden

Kies uw data en ga verder om extra's als excursies en hulpmiddelen verhuur toe te voegen.

Datum:
Opties
Personen