Blokarten

Blokarten

Blokarten aan zee

Sportief en actief met toegankelijk vervoer over het strand!

Accessible no steps 

 

Omschrijving

Blokarten, ook wel: strandzeilen, is een sport waarbij je letterlijk over het strand zeilt in een karretje op drie wielen. Je zit laag tegen de grond op een zitgedeelte, zodat je gewicht goed verdeeld wordt en je niet direct omvalt bij zware windstoten. Door middel van het zeil dat zich in het midden van de blokart bevindt, kan worden gestuurd en je snelheid worden bepaald. Na de uitgebreide instructies van de ervaren instructeurs, kan jullie zelfstandige zeilrace op het strand beginnen! In een tweepersoons kart (duokart) zullen jullie over het strand van IJmuiden zeilen. Deze activiteit is voor jong en oud en ideaal voor groepsuitjes. Na het blokarten kun je uitrusten bij de strandpaviljoens Aloha of Timboektoe met een heerlijke lunch of diner.

Duur: 1 - 1,5 uur

Minimum aantal personen: 2

Ontmoetingsplaats: zal per mail worden besproken 

Toegankelijkheids-informatie

Blokarten is zeer geschikt voor rolstoelgebruikers doordat je bij de besturing enkel je armen nodig hebt. Je zit stevig vast met een veiligheidsgordel. Let wel: u kunt niet in uw rolstoel blijven zitten, u zult zelfstandig uit uw rolstoel in de blokart plaats moeten nemen.

Vervoer informatie

Het blokarten vindt plaats op het strand van Noordwijk aan Zee en ligt op ongeveer 50 min rijden van Amsterdam en 25 minuten rijden van IJmuiden. Rolstoeltoegankelijk vervoer kan op voorhand gereserveerd worden en zit niet bij de prijs inbegrepen. 

Voorwaarden

Bij kans op onweer of bliksem, of bij slechte weersomstandigheden en te weinig wind kan de activiteit niet doorgaan. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Beoordeling

€ 0
Vanaf prijs
Per persoon per nacht
Kies opties    >    Extra's    >    Verzenden

Kies uw data en ga verder om extra's als excursies en hulpmiddelen verhuur toe te voegen.

Datum:
Opties
Personen