Zeedijk

Zeedijk

Dam Square

Dam Square

Bridge

Bridge

Accessible path towards the city centre

Accessible path towards the city centre

Stadswandeling Amsterdam

Ontdek het oude Amsterdam met haar verborgen steegjes en bijzondere hofjes.

Bumps Guide dog allowed Wheelchair accessible toilet Accessible restaurant or terrace 

 

Omschrijving

Tijdens deze stadswandeling neemt onze gids u mee door het oude centrum van Amsterdam. De gids neemt u mee langs de leukste bezienswaardigheden, verborgen steegjes en restaurants, en verrast u met weetjes en plekjes die u zonder hem niet zou ontdekken. 

De rondleiding begint in op het Waagplein, waar u gemakkelijk kunt komen via o.a. de Zeedijk. Ook is er een taxi standplaats als u wordt afgezet met een auto. 

Via het Waagplein vervolgt de weg via de Wallen naar de Oude Kerk en langs de grachten naar 't Spui, waar u het Begijnhof kunt bewonderen. 

Tijdens de rondleiding is er tijd voor een drankje en een toiletpauze in één van de gezellige restaurants onderweg. 

Tijdens deze rondleiding wordt rekening gehouden met de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers. Dit geldt voor handgeduwde rolstoelen, grootwiel rolstoelen, elektrische rolstoelen en scootmobielen. De restaurants zjin tevens rolstoeltoegankelijk. 

Deze rondleiding kan geboekt worden voor grote en kleine gezelschappen. Afhankelijk van de grootte van de groep (+12), het aantal begeleiders en het aantal rolstoelgebruikers, wordt er een extra gids ingezet. 

Voorwaarden

De prijs per persoon, vanaf 10 deelnemers is €20 per persoon. Indien u met minder mensen bent, is de totale prijs voor de rondleiding €200.

Beoordeling

€ 20
Vanaf prijs
Per persoon
Kies opties    >    Extra's    >    Verzenden

Kies uw data en ga verder om extra's als excursies en hulpmiddelen verhuur toe te voegen.

Datum:
Personen