Oostvaardersplassen wildlife

Oostvaardersplassen wildlife

Oostvaardersplassen

Oostvaardersplassen

Nature experience Visitor centre Oostvaardersplassen

Nature experience Visitor centre Oostvaardersplassen

Floriade area

Floriade area

Shopping at Forum Almere

Shopping at Forum Almere

Terrace Boathouse

Terrace Boathouse

Rooiedonders Almere Buiten

Rooiedonders Almere Buiten

Katterug Houses Almere Buiten

Katterug Houses Almere Buiten

Stedentrip Almere

Ontdek deze moderne stad met bijzondere architectuur en unieke natuur met een verblijf in een mooi en comfortabel hotel.

Accessible no steps Elevator Accessible restaurant or terrace Wheelchair accessible bathroom Wheelchair accessible room Wheelchair accessible parking Wheelchair accessible toilet 

 

Omschrijving

Almere is de nieuwste stad van Nederland met reeds 192.000 inwoners. Wanneer u denkt dat Almere weinig te bieden heeft, heeft u het helemaal mis! Met zijn korte maar indrukwekkende geschiedenis is er in Almere genoeg te ontdekken. Op iedere hoek kunt u iets bijzonders ontdekken, echter heeft u hiervoor wat input nodig van de lokale VVV. Veel buitenlandse en binnenlandse toeristen brengen een bezoek aan Almere en ook onder architecten is Almere erg populair. 

Verblijf in Almere en ontdek de nieuwe stad, de omringende natuur van o.a. de Oostvaardersplassen, de verassende architectuur, de unieke infrastructuur en het moderne centrum. 

Accommodatiie

Wanneer u bij ons een verblijf in Almere boekt, verblijft u in het nieuwe en luxe Van der Valk Hotel Almere. Het hotel heeft mooie aangepaste kamers, een groot restaurant met een uitgebreide menukaart, een sfeervolle bar, een zwembad en een sauna. De minder-valide kamer heeft een ruime slaapkamer en goed aangepaste kamer. 

Tours

Voor liefhebbers van architectuur, heeft Almere veel te bieden. Bezoek bijvoorbeeld de 'Rode Donders', 'La Defense', 'de Naam van het huis' en 'The Wave'. U kunt meer informatie vinden over de bijzondere architectuur op de website van VVV Almere. 

Voor natuurliefhebbers zijn o.a. de Oostvaardersplassen dichtbij. Onder natuurgebied Oostvaardersplassen vallen de gebieden Kotterbos, Oostvaardersbos, Oostvaardershout, Oostvaardersstrook, Oostvaardersveld en Oostvaarderswold. Dit natuurgebied is bekend van de natuurfilm 'De nieuwe wildernis' waarin de unieke flora en fauna is vastgelegd.

In het natuurbelevingscentrum De Oostvaarders aan de kant van Almere en in het Buitencentrum aan de kant van Lelystad kunt u genieten van een hapje en drankje terwijl u van de omringende natuur geniet. 

Voor een rondleiding bij de Oostvaardersplassen die rolstoeltoegankelijk, is kunt u contact ment ons opnemen. 

Voorwaarden

De prijzen die u op deze pagina ziet zijn gemiddelde prijzen. De prijzen zijn seizoensgebonden en kunnen daarom anders zijn dan hier vermeldt. U kunt een exacte prijs ontvangen door het versturen van een aanvraag. Na het ontvangen het persoonlijke aanbod, kunt u uw verblijf en activiteiten bevestigen.

Foto's: VVV Almere

Beoordeling

€ 40
Vanaf prijs
Per persoon per nacht
Kies opties    >    Extra's    >    Verzenden

Kies uw data en ga verder om extra's als excursies en hulpmiddelen verhuur toe te voegen.

Aankomst:
Vertrek:
Personen